Izvor:
10.06.2018 u 15:41
0

MELEG POTPISUJE UOČI PROZIVKE! Crveno-beli počinju pripreme sa tri pojačanja!

Šampion Srbije Crvena zvezda pripreme će priprema za novu sezonu počeće sa tri pojačanja: pored Dušana Jovančića na prvom treningu trebalo bi da budu i Dejan Meleg i Nikola Stojiljković.

Kako piše Žurnal novajlije iz Kajzerija imaju sve utanačeno sa klubom sa "Marakane", ostala je još formalnost potpisivanja papira.

Stojiljković stiže na jednogodišnju pozajmicu iz Brage, dok će Meleg u potpunosti biti igrač u vlasništvu Crvene zvezde. Nekadašnji kapiten Vojvodine potpisaće u ponedeljak uoči prozivke, ugovor na dve plus jednu sezonu, a šampion Srbije će za to morati da plati Kajzeriju obeštećenje od 300.000 evra.

Sportski sektor Crvene zvezde trenutno je u najvećoj potrazi za štoperom, u fokusu su pregovori sa Nemanjom Milunovićem.

Žurnal
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter