Izvor:
19.06.2018 u 12:21
0

„ZVEZDU DOŽIVLJAVAMO KAO BRATSKI KLUB“: Predsednik prvog evropskog protivnika crveno-belih oduševio „delije“!

Predsednik fudbalskog kluba Spartaks iz Jurmale Spartaks Melkumjans izjavio je da Crvenu zvezdu, protiv koje će prvak Letonije igrati u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, doživljava kao bratski klub.

Interesantno je da je Spartaks dobio naziv po Spartaku iz Moskve, čiji su navijači u bratskim odnosima sa Zvezdinim, a i ima i snažnu saradnju sa ruskim klubom jer pozajmljuje mlade fudbalere.

"Zbog svega toga i Crvenu zvezdu doživljavamo kao bratski klub, imajući u vidu prijateljstvo koje vlada između klubova iz Moskve i Beograda", rekao je Melkumjans.

Spartaks je osnovan 2007. godine, poslednje dve je osvojao titule šampiona države i igra na stadionu u gradu Jurmali kapaciteta 2.500 mesta.

Prvi meč u Letoniji na programu je 10. ili 11. jula, a revanš sedam dana kasnije.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter