Izvor:
15.08.2016 u 00:43
0

LIVERPUL SLAVIO NA EMIREJTSU: Grujić derbi presedeo na klupi!

Fudbaleri Liverpula pobedili su danas kao gosti Arsenal u Londonu sa 4:3 (1:1), u utakmici 1.kola engleske Premijer lige.

Arsenal je poveo golom Tea Volkota u 21. minutu, minut nakon što mu je Simone Minjole odbranio penal, a potom je usledio preokret.

Prvo je u finišu prvog povremena Filipe Kutinjo pogodio iz slobodnog udarca, Adam Lalana je u 49. povisio na 2:1, a Kutinjo ponovo u 56. minutu za 3:1.

Kada je Sadio Mane u 63. minutu postigao četvrti gol za "crvene" mislilo se da je sve gotovo. Međutim, utakmici su učinili neizvesnom Aleks Čemberlen golom u 64. i Kalum Čembers u 75. minutu, ali domaćin više od toga nije mogao.

Srpski reprezentativac Marko Grujić ceo meč proveo je na klupi, dok Lazara Markovića nije bilo u protokolu.

Tanjug
Foto: Flickr

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter