Izvor:
03.07.2018 u 08:32
0

Bomba dana: PSŽ dobio ponudu od 310 miliona za Nejmara!

Kakav finiš dana, drugog po redu u mesecu julu! Nakon dve odlične utakmice na Svetskom prvenstvu, gde su Brazil i Belgija prošli u četvrtfinale, iz Španije nam dolazi vest vezana za transfer Nejmara.

Tamošnji ''TVE'' se poziva na svoje izvore bliske Realu i tvrdi da je šampion Evrope poslao PSŽ-u ponudu od 310 miliona za brazilskog napadača.

Sveci navodno još nisu odgovorili Realu na ovaj dopis, a ''TVE'' navodi da je Nejmarov otac tokom vikenda bio na razgovoru sa čelnicima Reala. Real je Nejmaru navodno spremio ugovor na sedam godina, uz godišnja primanja od 45 miliona.

Ipak, Madriđani su se vrlo brzo oglasili zvaničnim saopštenjem u kom tvrde da ova informacija nije tačna.

– Iznenađeni smo time što je španska televizija objavila lažnu vest. Nismo ponudili toliki novac za Nejmara – između ostalog stoji u saopštenju.

Inače, bio bi to apsolutni rekord što se tiče transfera koji inače i drži Nejmar. Podsetimo, Brazilac je prošlog leta za 222 miliona prešao iz Barselone u PSŽ.

Nejmar bi trebalo da bude prva zvezda tima, ukoliko do transfera dođe, koji će ovog leta sasvim sigurno ostati bez Kristijana Ronalda i Gereta Bejla. Nije isključeno da upravo Portugalac ''krene'' na Park Prinčeva.

Real je, pomenimo i to, ostao bez trenera Zinedina Zidana i na njegovo mesto je stigao Đulen Lopetegi.

Inače, Nejmar je u ponedeljak postigao gol protiv Meksika na SP, a Brazil će u 1/4 finalu Mundijala igrati protiv Belgije.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter