Izvor:
04.07.2018 u 09:44
0

Sa Mundijala u Kazahstan: Antonio Rukavina potpisao!

A posle Mundijala -pravac Kazahstan! Reprezentativac Srbije i doskorašnji desni bek Viljareala Antonio Rukavinanovi je fudbaler Astane, potvrdio je četvorostruki uzastopni šampion Kazahstana na svom zvaničnom sajtu.

Rukavina je stigao u Astanu kao jedno od kapitalnih pojačanja za evropske kvalifikacije. On se u Kazahstan preselio kao slobodan igrač, pošto mu je ugovor sa Viljarealom istekao poslednjeg dana juna.
„Mnogo sam znao o Astani. Igrao sam ovde sa Viljarealom u Ligi Evrope i tada sam saznao da je Astana veliki kazahstanski klub. Ljudi iz Astane su želeli da me vide u klubu. Poslali su mi ponudu, dogovorili smo se za par sati, i evo me ovde“, rekao je Rukavina.

On će nastaviti nisku srpskih igrača u Astani. U tom klubu veliki trag ostavio je Nemanja Maksimović. Važne role imali su Despotović i golman Erić.
„Mnogo igrača sa Balkana je igralo u ovom klubu. Raspitao sam se u životu u gradu, uslovima u klubu. Čuo sam mnogo pozitivnih priča i odlučio sam se da dođem. Želim da prvi put u karijeri igram u Ligi šampiona“, dodao je Rukavina.

Mozzartsport
Foto: fcastana

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter