Izvor:
10.07.2018 u 07:51
0

Srpski defanzivac na ceni: Juventus prati Milenkovića!

Mladi srpski fudbalski reprezentativac Nikola Milenković nalazi se pod prismotrom Juventusa, prenosi Tutosport.

Kako se navodi, defanzivac Fiorentine koji iza sebe ima odličnu debitantsku sezonu u Seriji A i veoma zapažen nastup na Mundijalu u Rusiji, skrenuo je pažnju trenera Masimilijana Alegrea i sportskog direktora Bepea Marote.

List koji je veoma dobro upućen u dešavanja kod sedmostrukog uzastopnog šampiona Italije ističe da je vrlo moguće da Juventus "kapariše" 20-godišnjeg Srbina i dovede ga na leto 2019. godine.

Milenković ja karijeru počeo u Partizanu, osvojio je u crno-belom dresu titulu i dva Kupa, pre nego što je 2017. godine prešao u Fiorentinu.

Nastupao je za sve mlađje kategorije Srbije, a već je odigrao i šest utakmica za A tim, za koji je nastupao na Svetskom prvenstvu.

b92.net
Foto: fss.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter