Izvor:
17.07.2018 u 08:12
0

Premijera na stadionu „Rajko Mitić“: Zvezda protiv Spartaksa traži pobedu i prolaz u 2. kolo!

Fudbaleri Crvene zvezde večeras jure pobedu protiv letonskog Spartaksa u revanšu u Beogradu kako bi prošli u 2. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

Prvak Srbije je pre šest dana remizirao bez golova u Rigi i sada mu ne odgovara nerešen ishod, pa mora da napadne od prvog minuta.

Upravo je napad najveći problem crveno-belih, najbolji strelac Aleksandar Pešić je uoči duela u Rigi otišao u Saudijsku Arabiju za 4,2 miliona evra, a njegova zamena Nikola Stojiljković neće biti u sastavu zbog obnovljene povrede.

Trener Vladan Milojević priznao je da ima određene dileme baš na toj poziciji, ali da veruje da će uspeti da napravi pravi izbor.

"Imam dilemu, kuburilii smo sa štoperima, rešili to pitanje, a sada imamo takvu situaciju u napadu. Eto, to je život… Pešić je otišao i videćemo koje rešenje ćemo da izaberemo. Očekujem da odigramo dobru utakmicu, spremni smo", rekao je Milojević u najavi meča, koji ne može da računa i na Slavoljuba Srnića zbog povrede.

Očekuje se da "devetka" bude Milan Pavkov i dobije novu šansu, nakon što se ispromašivao u Rigi, konkuriše i mladi Dejan Joveljić, a u nekim opcijama i Mohamed El Fardu Ben može da bude u samom napadu.

Revanš meč između Crvene zvezde i Spartaksa igra se večeras od 20.30 na stadionu "Rajko Mitić".

tanjug.rs
Foto: crvenazvezdafk.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter