Izvor:
19.07.2018 u 08:26
0

Partizan prodao Jevtovića: Oprostio deo duga klubu i prešao u Konju!

Posle Milana Mitrovića Partizan je napustio i vezista Marko Jevtović, potvrdili su crno-beli.

Spekuliše se da će Partizan za obeštećenje dobiti 500.000 evra, dok je Jevtović oprostio dug od 115.000.

Jevtović je u Partizan stigao 2015. iz Novog Pazara za svega 50.000 evra, a odigrao je 140 utakmica u crno-belom dresu (poslednji protiv Rudara u Nikšiću) i osvojio jednu titulu i tri Kupa.

"Partizan se zahvaljuje Marku Jevtoviću na profesionalizmu i pożrtvovanom odnosu koji je nesebično pokazivao prema grbu Partizana kao i vremenu koje je proveo sa nama. Kao neko ko voli svoj klub i želi mu blistavu budućnost Jevtović je oprostio veliko novčano dugovanje crno-belima na čemu smo posebno zahvalni. FK Partizan Marku i njegovoj porodici żeli mnogo uspeha u budućoj sportskoj karijeri, ali i na privatnom planu kao mladom bračnom paru", saopštio je Partizan.

Konja je prošle sezone bila 15. u Superligi turske, izbegla je eliminaciju u niži rang za tri boda.

b92.net
Foto: partizan.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter