Izvor:
19.07.2018 u 20:51
0

SPEKTAKULARNA PREMIJERA U HUMSKOJ: Partizan pregazio Rudar za slavlje Grobara! (VIDEO)

Fudbaleri Partizana pobedili su Rudar iz Pljevalja u Beogradu 3:0 (2:0) u revanšu prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Crno-beli su sa dve identične pobede lako srušili prvu prepreku na evropskom putu, koji ih dalje vodi na litvanski Trakai.

Partizan je u prvoj utakmici u Humskoj u novoj sezoni igrao za navijače, iako je trener Miroslav Đukić odlučio da promeša karte i u startnu postavu uvrsti čak šestoricu novih igrača u odnosu na meču u Nikšiću.

Mogao je Partizan i ubedljivije da savlada goste iz Crne Gore, ali je propustio nekoliko velikih prilika, zaključno sa stativom Rikarda Gomeša u 92. minutu.

Ruku na srce, i Rudar je imao dva zicera, oba posle grešaka mladog Markovića, ali je u oba slučaja golman Kljajić zaustavio pokušaje Bošnjaka i Kuča.

"Grobari" mogu da budu zadovoljni pojačanjem iz portugalskog Nasionala RIkardom Gomešom, koji je dosta toga pokazao za pola sata provedenih u igri, ali naročito rolom borbenog i efikasnog kapitena Danila Pantića.

Mrlju na Partizanovu beogradsku premijeru bacio je Sejduba Suma, koji je napravio grešku, a onda za to okrivio saigrača Đorđa Ivanovića, prišao mu i ćušuo ga sa leđa.

"Rudar nije nimalo lala ekipa. Dobar rezultat u oba meča. Ekipa će popravljati igru. Bili smo čvrsti, agresvini i dominirali svih 180 minuta", rekao je trener Partizana Miroslav Đukić za "Arenu sport".

On kaže da nije bilo potrebno dodatno motivisati igrače uprkos ubedljivoj pobedi u prvom meču.

"Mi smo Partizan, moramo uvek da idemo na pobedu, pogotovo pred našom publikom".

Đukić je obrazložio šest promena u prvom timu.

"Igraćemo na tri fronta, potreban nam je veći fond igrača".

I na kraju, Đukić je prokomentarisao nedavno odlazak Marka Jevtovića u tursku Konju.

– Tražićemo igrača za tu poziciju (zadnjeg veznog), ali danas je na tom mestu igrao Đerlek i dosta toga pokazao – zaključio je Miroslav Đukić.

Partizan u nedelju startuje u Superligi utakmicom sa Radnikom u Surdulici, a u četvrtak dočekuje Trakai u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Trakai je iznenadio Iritiš u Pavlodaru 1:0 (posle 0:0 kod kuće) i domogao se dvomeča sa Partizanom.

Kurir

Foto: Twitter/FK Partizan Belgrade

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter