Vujošević ogorčen na bivši klub: Moram na operaciju, a Partizan me zavlači za pare!

Duško Vujošević čeka transplantaciju bubrega u Instanbulu, ali potrebno je najpre uraditi zahvat na srcu, međutim, nisu to jedini problemi koji muče iskusnog trenera 

Vujoševićev bivši klub Partizan, i pored obaveze da isplati dugovanja u nametnutoj dinamici, to nije uradio u skladu s obavezama, prenosi Kurir. Prema njegovim  rečima rukovodstvo crno-belih je s delom FIBA, mimo njega, napravilo dogovor da se dug usitni.

Partizan je Vujoševiću trebalo da isplati ratu duga koji imaju prema njemu kako bi klub izbegao blokadu FIBA. Međutim, u dogovoru Partizana i nekih ljudi iz FIBA taj dug je podeljen na delove, ali čak ni posle toga nije došlo do očekivane realizacije.

- Uplatili su jedan deo, umanjen za 33 odsto od obaveze, i to uz kašnjenje. Ne znam više šta bih rekao. U situaciji kada idem na transplantaciju i kada mi je potreban novac, oni pokazuju nepoštovanje. Očigledno su pronašli pacovske kanale prema nekim ljudima iz FIBA i izdejstvovali da FIBA ne poštuje striktno odluke BAT-a, kao ni sopstvena pravila. Košarkaški savez Srbije ne reaguje na ovakvo ponašanje kluba koji krši pravila, a simptomatično je da većina košarkaških saveza drugih zemlja to radi - požalio se Vujošević.

Pre transplantacije bubrega, Vujoševića čeka intervencija na srcu.

- Sve ide po planu, uradio sam preglede u Istanbulu. Međutim, pre transplantacije je potrebno odraditi neke intervencije na srcu, odnosno ugradnju stenta. Odlučio sam da taj zahtev uradim u Beogradu. Potom bi trebalo da prođe određeno vreme kako bih se oporavio i onda ću ponovo otići u Istanbul, gde bi trebalo da uradim transplantaciju bubrega. Prema nekim procenama, to će biti za tri meseca - objasnio je iskusni stručnjak.

 

informer.rs
Foto: Twitter: Rts_Sport, wikipedia

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost