Izvor:
27.08.2018 u 17:05
0

Tomić: Želimo da Zvezda bude kao porodica, a za Jankovića pitajte upravu!

Trener Crvene zvezde Milan Tomić kaže da je atmosfera u timu dobra i da će borbenost biti glavna odlika Zvezde u novoj sezoni.

Crvena zvezda se okupila i počela pripreme za novu sezonu, a Tomić je ekipu preuzeo posle mandata Dušana Alimpijevića i Milenka Topića na klupi srpskog šampiona.

Zajedno sa novim trenerom došlo je i mnogo novih igrača, uglavnom stranaca.

Pojedini koji su bili tu poput Stefana Jankovića povezivani su sa Partizanom, ali to prema Tomićevim rečima nije poremetilo raspoloženje.

"Atmosfera u Zvezdi u ovom trenutku je mnogo dobra. Hoću da napravim tim, da budemo zajedno, jedna porodica i navijačima da pokažemo da ćemo se uvek boriti i ginuti za svaku loptu. To neće biti dovoljno, moramo da igramo i košarku. Ali, počinjemo od toga, a posle taktika, kvalitet i tako dalje", rekao je Tomić u razgovoru sa novinarima.

Tomić je preuzeo Zvezdu, a klub se pojačao sa mnogo novih igrača, pogotovo stranaca.

"Ekipa je nova, sve su novi igrači osim Branka Lazića, Dejana Davidovca i Ognjena Dobrića. Treba raditi i biti strpljiv sa njima, to su sve talentovani igrači", kazao je Tomić i dodao da je zadovoljan timom koji ima.

Tomić je naveo da je zadovoljan igračima koji su došli i kako rade.

"Perperoglu je iskusan igrač koji je mnogo osvojio u karijeri. Bilo je lako da se odlučim za njega. Bili Berona pratim tri godine i njega takođe znam. Ostali, i Faje i Regland, zadovoljan sam što su potpisali i kako rade", rekao je Tomić.

Kada je reč o statusu Stefana Jankovića, Tomić je kazao da je to pitanje za upravu kluba.

Dejan Davidovac ima povredu Ahilove tetive, a Nemanja Nenadić je dobio udarac u rebro i pauziraće nekoliko dana.

"To je normalno da se dešava u pripremnom peridu. Nastavljamo da radiimo, da se ekipa spremi i bude u dobroj formi kada bude trebalo", dodao je.

Govoreći o ambicijama, novi trener crveno-belih je naveo da Zvezda ne sme samo da bude učesnik u ABA ligi.

"Zvezda je veliki klub, ne može da bude u ABA ligi samo da bi učestvovala i pravila igrače. Treba da radimo, što je najbitnije, da napravimo dobru hemiju i idemo utakmicu po utakmicu, pa ćemo videti dokle ćemo doći", kazao je Milan Tomić.

Tomić, koji je godinama živeo u Atini, istakao je da nije bilo potrebe da se privikava na Beograd jer je u njemu rođen i dolazio je svakog leta.

b92.net
Foto: kkcrvenazvezda.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter