Izvor:
06.09.2018 u 20:44
0

GRCI JEDVA ČEKAJU MEČ: Kalates se napalio pred Srbiju. Igramo na svom terenu imamo više motiva!

Košarkaški reprezentativac Grčke Nik Kalates izjavio da ima veliki motiv da pobedi Srbiju u nastavku kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kini.

"Imamo motivaciju, kao i Srbija, da se pobedom kvalifikujemo za Svetsko prvenstvo. Međutim, mi imamo motiv više da pred svojom publikom i na svom terenu dođemo do pobede", rekao je Kalates za grčke medije.

Zvezda Panatinaikosa dodaje da čudna situacija na relaciji FIBA – Evroliga, posebno što igrači u isto vreme prolaze pripreme i sa klubovima i reprezentacijom.

"Ne uobičajena situacija, ali to je ono što moramo da radimo", kazao je Kalates.

Utakmica između Grčke i Srbije igra se 13. septembra u Iraklionu na Kritu, a tri dana kasnije "orlovi" dočekuju Estoniju u hali "Aleksandar Nikolić".

Alo.rs
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter