Izvor:
26.09.2018 u 07:58
0

Povreda je prošlost: Teodosić je spreman za novu NBA sezonu!

Milos Teodosić, košarkaš Los Anđeles Klipersa, poptuno zdrav ulazi u svoju drugu NBA sezonu, preneli su američki mediji.

Svi timovi u najjačoj ligi na svetu završili su medijski dan u kojem su se dobro zabavljali i odgovarali na pitanja brojnih novinara.

Teodosić je prošle sezone propustio 37 mečeva zbog povrede stopala, a medijima u SAD rekao je da ulazi dosta spremniji u sezonu.

"Spremniji sam za ovu sezonu, nego što sam bio za prošlu", rekao je Teodosić, koji je dodao da se potpuno oporavio od povrede stopala.

Kako bi se što bolje spremio i kako ne bi rizikivao povredu Teodosić nije učestvovao u drugoj fazi kvalifikacija za Mundobasket.

Očekuje se da srpski plejmejker ima bolju takmičarsku godinu od prošle u kojoj je odigrao 45 mečeva i prosečno je beležio 9,5 poena, 4,6 asistencije i 2,8 skokova.

Teo će imati konkurenciju na poziciji jedan, pošto se Patrik Beverli oporavio od povrede kolena, kao i zbog toga što je ekipa draftovala Šeja Gildžesa-Aleksandra koji je budućnost Klipersa. Nova NBA sezona kreće 16. oktobra.

b92.net
Foto: twitter/MilosTeodosic4

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter