Izvor:
20.10.2018 u 17:20
0

TREĆI UZASTOPNI PORAZ CRNO-BELIH: Košarkaši Partizana posle drame izgubili od Krke u Novom Mestu!

Košarkaši Partizana poraženi su od Krke u Novom Mestu u utakmici četvrtog kola ABA lige – 80:76 (18:18, 22:16, 10:17, 30:25).

Oba rivala sada imaju polovičan učinak u regionalnom takmičenju: 2-2.

Izabranicima trenera Nenada Čanka ovo je treći uzastopni poraz, jer su između dva neuspeha u ABA ligi (prošlog vikenda izgubili od Mornara), oružje položili i u Valensiji u meču Evrokupa

Crno-belima ni velika podrška navijača u dvorani "Leon Štukelj" u Novom Mestu nije pomogla da izbegnu poraz.

U prvom poluvremenu Partizan je u životu održavao Vanja Marinković. U prvih 20 minuta ubacio je 12 poena (nijednu trojku) i parirao raspoloženima na drugoj strani, Luki Laporniku (takođe 12 poena) i Dinu Cincu (osam).

Crno-beli su mnogo grešili, nisu imali ideje u napadu, ni šut ih nije služio, a na sve to, domaćin je dominirao u skoku. Krka je na poluvremenu vodila 40:34.

Nije Partizan bolje igrao ni u nastavku, ali je uspevao da održi rezultatski egal.

Međutim, u finišu presudile su trojke i bolja odbrana domaćina.

Košarkaši Krke raspucali su se u poslednjoj deonici (na početku vezali tri trojke), a definitivno su se "odlepili" na dva minuta pre kraja kada su iskoristili tri izgubljene lopte rivala da odu na 73:67. Tu prednost su bez problema sačuvali do kraja za konačnih 80:76.

Partizan u utorak dočekuje Lion u Evrokupu, a u petak i Zadar u ABA ligi.

Izvor: Kurir
Foto: Instagram/partizanbc

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter