Izvor:
23.10.2018 u 07:55
0

Partizan dočekuje Asvel u Evrokupu: Janković spreman za debi!

Košarkaši Partizana večeras će se, u 4. kolu Evrokupa, sastati sa Asvelom od 19 sati u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Trener košarkaša Partizana Nenad Čanak izjavio je da je duel protiv Asvela u 4. kolu Evrokupa višestruko bitan, a posebno jer može da donese plasman u narednu fazu.

Crno-beli su u negativnoj seriji od tri poraza na tri gostovanja (Mornar, Valensija, Krka) i sada je prilika da se ostvari trijumf na domaćem terenu.

"Utakmica je veoma važna za obe ekipe jer može puno toga da donese po pitanju plasmana u narednu fazu Evrokupa. Asvel je tim koji se zbog spleta okolnosti našao u šestom šeširu, inače spada medju kvalitetnije ekipe u ovom takmičenju. Fizički su jaki, imaju puno iskusnih igrača koji mogu da naprave razliku", izjavio je Čanak za klupski sajt.

Stefan Janković, koji je stigao među crno-bele kao slobodan igrač, u ponedeljak je odradio prvi trening sa novim saigračima, a danas bi mogao da se nađe u timu protiv Asvela.

"Dugo je sve ovo trajalo, ali šta da radim. Sada je super, trenirao sam, čekao i sada moram da se što brže uklopim u ekipu. Zahvalan sam za sve ovo. Kada igraš za klub kao što je Partizan znaš kakva su očekivanja. Ja u svaku utakmicu ulazim da pobedim. Želim da kao i uvek u karijeri pokažem srce, da ginem na terenu. Saigrači su me super dočekali, mi smo dobri, družimo se. I prošle godine sam, na primer, na Novicu Veličkovića gledao kao na starijeg brata. Sve ostalo je napumpano", objasnio je Janković za "Sportklub" svoj dolazak u Partizan posle igranja u Crvenoj zvezdi.

O protivniku Partizana u Evrokupu kaže:

"Asvel je dobra ekipa, igraju brzo, dobro trče, pojedinačno su kvalitetni. Mi moramo da igramo sa energijom, biće sjajna atmosfera", rekao je Janković.

b92.net
Foto: aba-liga.com, twitter/ostoja mijailovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter