Izvor:
24.10.2018 u 08:06
0

EVROKUP: Zvezda u Breši želi nastavak pobedničke serije!

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić ističe da sa dozom opreza čeka gostovanje Breši u Evrokupu, iako italijanski predstanik ima sva tri poraza, za razliku od njegovog tima koji ima maksimalan skor u A grupi

Tomić je uveren da će italijanski predstavnik imati veliki motiv zbog toga što je bez trijumfa dočekuje četvrto kolo Evropkupa.

– Moramo da budemo potpuno spremni za ovu utamicu, očekuje nas tim koji igra vrlo agresivno na svom terenu, sa druge strane pokušavaju da igraju u tranziciji i kontranapade. Do sada nemaju nijednu pobedu u Evrokupu i meč sa Zvezdom je samo jedan dodatni motiv, što znači da moramo da budemo maksimalno oprezni – rekao je Tomić za klupski sajt.

Kako je naglasio, neophodno je da crveno-beli ceo meč odigraju na visokom nivou.

– Moramo da odigramo kvalitetnu utakmicu svih 40 minuta, jer 35 neće biti dovoljno. Imaju dosta iskusnih dobrih igrača. Negde bi bilo lakše pripremiti ovu utakmicu da Breša ima skor 3-0. Ovako pritisak je na nama – rekao je Tomić.

informer.rs
Foto: Instagram/crvenazvezdakk

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter