Izvor:
25.10.2018 u 20:32
0

MALO KO JE VEROVAO U NJIH: Bajern upisao novu pobedu u Evroligi!

Košarkaši Bajern Minhena pobedili su večeras na svom parketu Baskoniju sa 77:71, dok je Efes posle preokreta slavio protiv Fenerbahčea sa 89:83 u utakmicama četvrtog kola Evrolige.

Bavarci su na svom parketu gotovo tokom svih 40 minuta imali prednost, a najzaslužniji za trijumf ekipe Dejana Radonjića bio je Derik Vilijams sa 22 poena Maodo Lo ubacio 15, a jedan manje dodao je Nihad Djedović. Srpski reprezentativac Vladimir Lučić postigao je devet poena, a Stefan Jović ubacio je sedam.

S druge strane u ekipi Baskonije istakao se Vensan Poare sa 24 poena, dok je Tornike Šengelija postigao 16.

Bajern je osmi na tabeli Evrolige sa po dve pobede i dva poraza, dok je Baskonija 14. s jednim trijumfom.

Fenerbahče je u gostima protiv Efesa imao 16 poena prednosti (56:40) protiv Efesa, ali je tim Željka Obradovića "pao" u poslednjih petnaestak minuta, što je rival u potpunosti iskoristio i stigao do preokreta.

Efes je do pobede predvodio Rodrig Beboa sa 17 poena, a Adrijen Moerman je ostvario "dabl-dabl" od 15 poena i 10 skokova, dok je Vasilije Micić ubacio 13, uz dve asistencije.

Najzapaženiji u ekipi Fenerbahčea bio je Jan Veseli sa 24 poena i osam skokova, dok je Nikolo Meli ubacio 14, a Marko Gudurić 11. Nikola Kalinić postigao je šest poena, uz tri skoka.

Feneru je ovo prvi poraz u Evroligi, te sada ima skor 3/1, kao i Efes, pa su sada oba tima na deobi trećeg mesta.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter