Izvor:
01.11.2018 u 14:50
0

Završena saga: Trinkijeri tri godine u Partizanu!

Iako je već danima njegov dolazak u Humsku bio izvestan, Trinkijeri je ovog četvrtka stavio paraf na ugovor sa crno-belima.

Tako je Trinkijeri postao prvi strani trener u istoriji srpskog i evropskog velikana.

Pedesetogodišnji italijanski stručnjak rođen je u Milanu, a u svojoj dosadašnjoj karijeri najveće uspehe je beležio u Brose Basketu iz Bamberga, sa kojim je tri puta osvajao titulu prvaka Nemačke, nacionalni kup i Superkup te zemlje.

Trinkijeri je radio i u Uniksu iz Kazanja, sa kojim je osvojio Kup Rusije i Kantuu sa kojim je osvojio Superkup Italije.

Pored toga, novi trener crno-belih je radio u Grčkoj, Veroliju, Vanoli Basketu i Olimpiji iz Milana. U sezoni 2013/2014 Trinkijeri je proglašen za najboljeg trenera u Evrokupu.

b92.net
foto: kk partizan, twitter/ostoja mijailovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter