Izvor:
24.11.2018 u 08:30
0

JOKIĆA I KADA NEĆE IDE GA: Srpski centar zabeležio još jedan nestvaran dabl-dabl! (VIDEO)

Košarkaši Devera savladali su Orlando rezultatom 112:87, a srpski centar Nikola Jokić odigrao je meč sa malim brojem postignutih poena, ali se zato istakao drugim segmentima igre.

Nikola je utakmicu završio sa šest postignutih poena. Ponovo ga nije služio šut, samo 2/7 iz igre 0/3 za tri poena. Zanimljivo, sve poene je dao u drugom poluvremenu.

Međutim, iako nije bio na visini zadataka kada je košgeterski učinak u pitanju, Nikola je ponovo izdominirao u drugim kategorijama. Zabeležio je novi dabl-dabl, imao je 11 asistencija i 10 skokova! U jednom momentu je bio blizu dabl-dabl učinka, a da nije postigao ni poen.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Trej Lajs sa 22 poena, a odličan meč odigrao je i Mejson Plami, koji je imao 15 poena i 11 skokova, a jedna njegova asistencija oduševila je ljubitelje košarke.

U ekipi Orlanda najefikasniji je bio Terens Ros sa 18 poena, dok je Nikola Vučević postigao 16.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/nuggets

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter