Izvor:
30.11.2018 u 16:40
0

ORLOVI IZGUBILI OD IZRAELA: Srbija izgubila od reprezentacije Izraela sa 83:74 !

Selektor srpskih košarkaša Aleksandar Đorđević rekao je da generalno nema zamerki na zalaganje u današnjem porazu od Izraela, ali da je za pobedu potrebno još stvari.

– Nismo dobro igrali završnicu, previše izgubljenih lopti u poslednja tri minuta koštalo nas je poraza. Nemam zamerki na zalaganje, ali pored zalaganja moramo da imamo i neke druge stvari da bismo pobedili – rekao je Đorđević posle utakmice u Tel Avivu.

Ipak, Đorđevića je žestoko naljutio jedan igrač, koga nije imenovao.

– Video sam i nešto što mi se nije svidelo. Imamo 12 igrača, ali nisu svi bili spremni da fizički ulože napor kakav zahteva ovaj meč. Jedan je bio 'aut' i to je nedopustivo. U mom timu, u Srbiji, nacionalnom timu.

Reprezentacija Srbije je kao gost izgubila od Izraela sa 83:74 u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

– Izrael je dobra, kvalitetno vodjena ekipa, sa velikim talentom na bekovskim pozicijama i sa tri evroligaška igrača koji su im umnogome pomogla da dodju do pobede. Igrali su iskusno, a Pnini je ponovo bio ključni igrač- kazao je Đorđević.

Po njegovoj oceni, podatak da je Srbija imala 22 izgubljene lopte govori koliko je utakmica bila teška.

– Nismo imali kreaciju, a u odlučujućim trenucima smo platili danak neiskustvu nekih igrača. Ljut sam što igrači nisu shvatili važnost svakog poena i razlike sa kojom se meč dobija ili gubi, iako smo na to ukazivali u poslednja tri tajm-auta – dodao je.

Sledi duel sa Grčkom.

– Očekuje nas utakmica sa Grčkom, u kojoj ćemo nadam se biti jači za Stefana Jovića i Vasilija Micića. Nažalost, u timu neće biti Vladimir Lučić, koji je zbog povrede ramena i terapije, morao da se vrati u Nemačku – rekao je Đorđević.

Utakmica izmedju Srbije i Grčke igraće se u ponedeljak u Beogradu.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/printscreen/@SerbiaBasket

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter