Izvor:
03.12.2018 u 19:29
0

OČEKUJE SE DOMINACIJA ORLOVA NA TERENU: Srbija – Grčka (2:2), 1. četvrtina!

Košarkaši Srbije sastaju se sa selekcijom Grčke u utakmici 10. kola kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Prva četvrtina

1. minut 2:2 – Po dva poena na obe strane terena

Tok meča

Tri dana posle poraza od Izraela košarkaši Srbije sastaju se sa vodećom ekipom u grupi L Grčkom u meču koji će za našu selekciju verovatno imati odlučujući značaj za dalji plasman, sa obzitomn na to da je Gruzija posle produžetka savladala Izrael (71:69).

Srbija je trenutno treća u grupi sa skorom 5-4 tri runde pre kraja kvalifikacija, a iza su Gruzija 5-5 i Izrael sa 4-6.

Selektor Srbije Aleksandar Đorđević očekuje da će njegov tim doći do pobede uz veliku pomoć publike i očekuje da Grčka u Beograd dolazi rasterećena, s obzirom na to da je već izborila plasman na Svetsko prvenstvo.

"Na nama je sada da odigramo fizički snažno, muški i s verom u sebe dođemo do pobede. Fizički smo svi dobro, što je bitno. Verujem da ćemo uz pomoć publike doći do prekopotrebne pobede ", rekao je Đorđević novinarima u Beogradu.

Srbija je u petak izgubila u Izraelu sa 83:74 i ugrozila treće mesto u grupi koje vodi u Kinu, trijumf nad "helenima" bi našu selekciju približio tom cilju. U odnosu na prethodni meč Srbija će biti jača za dvojicu "evroligaša" Vasilija Micića i Stefana Jovića, dok će Grci biti bez vođe tima u kvalifikacijama Janisa Burusisa.

Utakmica Srbije i Grčke u dvorani "Aleksandar Nikolić" počinje u 20.15.

Izvor:Kurir
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter