Izvor:
07.12.2018 u 13:50
0

ABA LIGA: Trener Partizana ulaže sa timom svu energiju do pobede!

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je da je Igokea nezgodan protivnik i istakao da će crno-beli u svakom trenutku predstojeće utakmice morati da ulože svu energiju koju imaju.

– Očekuje nas veoma nezgodan protivnik, ekipa koja ima puno talenta i koja u poslednje vreme postiže više od 100 poena po utakmici. Pojačali su se sa nekoliko iskusnih igrača… Opasni su i sa spoljnih i sa unutrašnjih pozicija, ali mi moramo gledati sebe i sopstvene snage upotrebiti da protiv takvog protivnika napravimo rezultat koji želimo – rekao je Trinkijeri za klupski sajt.

Nakon pauze zbog kvalifikacionih mečeva za odlazak na Svetsko prvenstvo, utakmicama desetog kola nastavlja se takmičenje u ABA ligi, a košarkaši Partizana će sutra gostovati Igokei.

Uoči sutrašnjeg meča, oba tima imaju isti učinak u regionalnoj ligi – četiri pobede i pet poraza.

– Biće teška utakmica, s puno borbe, a da bismo igrali kako želimo moramo u svakom trenutku uložiti svu energiju koju imamo – rekao je Trinkijeri.

Kapiten crno-belih Novica Veličković rekao je da veruje u trijumf.

– Svaka utakmica u ABA ligi je za nas od presudnog značaja. Igokea se dobro pojačala, podigla formu i želi da u tom ritmu nastavi i posle pauze. S druge strane, mi moramo da odigramo i čvrsto i pametno, kako bismo uveli utakmicu u ritam koji nama odgovara i kako bismo se u Beograd vratili s pobedom – rekao je Veličković.

– Podrška s tribina u Laktašima nam je uvek davala neku dodatnu snagu, a verujem da će zbog važnosti utakmice, broj naših navijača u hali, sutra biti još veći – naglasio je Veličković.

Utakmica se igra sutra od 17.00.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/PartizanBC

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter