Izvor:
25.12.2018 u 09:04
0

DIVAC NA PRAGU KUĆE SLAVNIH: Srbin nominovan za ulazak na listu besmrtnih!

Toni Kukoč, Josip Đerđa, Ranko Žeravica i Vlade Divac na pragu su da uđu u košarkašku Kuću slavnih (Hall of Fame), objavili su brojni mediji sa teritorije Amerike.

Interesantno, drugopomenuti gospodin Đerđa ima 81 godinu, a vest o nominovanju u Kuću slavnih dočekao je u košarkaškoj hali, igrajući za veterane. I to tačno na rođendan.

– Vrlo ugodno iznenađenje. Nominacija s njihove strane je lep gest. Nadam se da će u tome uspeti. Hoću li završiti u Kući slavnih, to sada zavisi o gospodi iz FIBA. Ali, imam informaciju da neće nikoga primiti u 2019. godini, nego tek iza 2020 – rekao je Đerđa.

Koliko su ove informacije tačno, saznaćemo uskoro, ali svakako bi bilo i više nego zanimljivo da Divca i Žeravicu vidimo u društvu najboljih igrača sporta pod obručima.

Izvor:Kurir
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter