Izvor:
20.09.2016 u 20:34
0

Čović otkrio kada bi Beograd mogao da bude domaćin fajnal-fora Evrolige

Predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović ponovio je da crveno-beli nisu državni projekat.

Ipak, prema njegovim rečima, mnogo je važno da Partizan opstane i bude jak, jer na neki način, bez Partizana nema ni Crvene zvezde. On je rekao da bi da je na mestu rukovodstva Partizana, po svaku cenu, igrao Evrokup. Čović je izjavio i da su Zvezdine ambicije za sledeću sezonu da odbrani domaću i regionalnu titulu, vrati troferj u Kup, a što se tiče Evrolige, da će se tek videti.

Prošle sezone budžet je bio 6,2 miliona evra, ove se nadam otprilike isti. Ne smemo da promašimo sa pojačanjima na početku sezone kao prošle godine – rekao je Čović i potvrdio da će Zvezda na startu Evrolige protiv Darašufake igrati u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Zvezdin predsednik je istakao i da je "Kombank arena" i dalje veliki kandidat za dobiajnje organizacije fajnal-fora i da mu se javlja kako bi to moglo da bude 2018. godine. On je na kraju istakao da nema nameru da se kandiduje za naslednika Dragana Ðilasa na mestu predsednika Košarkaškog saveza Srbije.

Žao mi je što Ðilas neće i dalje biti na čelu naše Kuće košarke, ali ga razumem – zaključio je Čović.

Tanjug
Foto: Twitter/EurohoopsTR

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter