Izvor:
29.09.2016 u 22:15
0

BOGDAN OTVORIO DUŠU: Želi u NBA, ali pre toga mora da…

Srpski košarkaški reprezentativac Bogdan Bogdanović izjavio je da će otići u NBA ligu tek kada osvoji Evroligu sa Fenerbahčeom.

Puno se priča o tome da li ostajem u Fenerbahčeu ili idem u NBA. Kada doneseš određenu odluku, nema nazad. Moraš da budeš siguran da si doneo najbolju odluku i da veruješ nju. Odlazak u NBA je san za mene, ali odbio sam ponudu Finiksa jer, iskreno, ne želim da idem tamo bez trofeja Evrolige – rekao je Bogdanović na Evroliginom danu za medije, a prenosi Eurohups.

On se prisetio prošlogodišnjeg finala u Berlinu kada je CSKA bio bolji posle produžetaka 101:96, a Boganović žali za košem Viktora Hrijape u poslednjim sekundama regularnog toka.

Prošle godine smo izgubili trofej zbog jednog skoka dve sekunde pre kraja. Naravno da košarka nije samo kada imaš loptu u posedu, ali gubili smo 20 razlike u prvom poluvremenu, morali smo bolje… Na kraju je detalj odlučio pobednika, ali nisam ličnost koja lako odustaje. Želim još da pokušavam, možda još dva puta, ne znam još – poručio je bivši košarkaš Partizana.

On ne smatra da je činjenica što se Fajnal for igra u Istanbulu dodatna motivacija za Fenerbahče, već donosi veći pritisak.

Nije nam potreban veći motiv kako bismo došli do završnog tunira. Dok ste u završnici sve je otvoreno, izgubili smo u Berlinu, ali sada želimo do pehara. Ipak, dug put je do finala, moramo puno da radimo. Pod pritiskom smo, ali izborićemo se sa njim.

Bogdanović se osvrnuo i na osvajanje srebrne medalje na Olimpijskim igrama sa reprezentacijom Srbije, istakavši to kao veliki uspeh.

Fantastično je biti deo takvog događaja i u olimpijskom selu, odlično iskustvo. Mnogi kažu da smo se približili Amerikancima, ali nije isto kada protiv njih igraš u grupi ili finalu. Moguće je da u prvom meču nisu bili motivisani kao u finalu – zaključio je Bogdanović.

Tanjug
Foto: Twitter/Phoenix Suns Insider

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter