Izvor:
25.04.2019 u 18:38
0

ABA LIGA IZREKLA KAZNU CRVENOJ ZVEZDI: 35000 EVRA, DVE UTAKMICE BEZ PUBLIKE I TRI UTAKMICE KOJE ĆE PRATITI DECA DO 14 GODINA!

Zbog propusta u organizaciji pete, odlučujuće utakmice finalne serije plej-ofa ABA lige, Crvena zvezda je kažnjena sa 35 000 evra, dve utakmice bez publike i tri domaće utakmice koje će u dvorani moći da prate samo deca do 14 godina i žene.

Ovo je ujedno najveća kazna koju je ABA liga ikada izrekla za jedan tim.

Odluku je doneo disciplinski sudija ABA lige Saša Pavličić Bekić, "zbog neviđenih incidenata u dvorani ’Aleksandar Nikolić‘, ulaska navijača na teren, pljuvanja, vređanja i pokušaja napada na igrače gostujućeg tima“.

Budućnost je nakon treće utakmice finalne serije kažnjena sa 22. 000 evra i pražnjenjem partera i prva dva reda tribina.

Zvezda je pobedom u petoj utakmici nad ekipom Budućnosti osvojila ABA ligu i obezbedila povratak u Evroligu. Početak utakmice u Pioniru bio je odložen za sat vremena zbog incidenata na parketu kada su navijači uleteli na teren i provocirali košarkaše iz Podgorice koji su se nakon toga povukli u svoj svlačionicu. Posle nagovaranja čelnika ABA lige Podgoričani su se vratili na parket Pionira, ali kada se pogelda krajnji rezultat, bolje da su ostali u njoj.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Twitter/prnt/@GlasBalkana_lat

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter