Izvor:
05.10.2016 u 20:33
0

KOŠARKAŠKI PREOKRET: Pošao u Partizan, potpisao za Zvezdu

Mladi košarkaški reprezentativac Srbije Petar Rakicević potpisao je danas trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom, saopšteno je na sajtu kluba.

Doskorašnji talentvani plej Metalac odmah se stavio na raspolaganje treneru Dejanu Radonjiću i otputovao sa ekipom u Zadar na meč 3. kola ABA lige.

On je ponikao u Prokuplju gde je napravio prve košarkaške korake, igrao je za čačansku Mladost, pre nego što je dve godine bio član Metalca iz Valjeva.

Protekog leta bio je saigrač Marka Gudurića i Nikole Rebića u osvajanju zlatne medalje na Evropskom prvenstvu za juniore u Italiji.

Rakićević (21) se spominjao i kao moguće pojačanje Partizana, ali je na kraju ipak izabrao prelazak u redove regionalnog i srpskog šampiona.

Tanjug

Foto: Twitter/DELIJE SEVER

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter