Izvor:
05.06.2019 u 20:20
0

TRINKIJERI: Drugo poluvreme je bilo loše, tri slobodna bacanja u ključnim momentu su promenila ritam!

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri poraz od FMP-a u Železniku, za 1:1 u polufinalnoj seriji plej-ofa Superlige, obrazložio je velikim brojem slobodnih bacanja protivnika, ali i slaboj igri Crno-belih u trećoj deonici.

Bili smo bolji u skoku, asistencijama, šutu za tri, ali smo izgubili. Protivnik je imao 44 slobodnih bacanja, jako puno, napravili smo 34 faula i to je ključ. Katastrofalna nam je bila odbrana u trećoj četvrtini – rekao je Trinkijeri na konferenciji za novinare posle utakmice.

On nije znao da li je došlo do opuštanja njegove ekipe u drugom poluvremenu.

Drugo poluvreme je bilo loše. Tri slobodna bacanja u ključnim momentu su promenila ritam. Bili smo loši i u napadu, ali i pre svega u odbrani. –

Trener FMP-a Vladimir Jovanović bio je zadovoljan što je njegov tim izjednačio u seriji.

Čestiram mojim momcima, ponosan sam na njih i kako su se borili. Nisu odustajali, borili su se i pored svih problema koje smo imali. Imam 12 momaka i za mene najboljih na svetu, verujem im i dobro treniraju. Moraju da budu hrabri da bi postali igrači – naveo je on.

Majstorica za finale protiv Crvene zvezde između Partizana i FMP-a igra se u petak.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter