Izvor:
13.06.2019 u 15:17
0

KK CRVENA ZVEZDA: Čestitke Partizanu na utakmici koja je „ogolila“ sve, na prvom mestu licemerje tandema Mijailović – Trinkijeri!

Košarkaški klub Crvena zvezda oglasio se saopštenjem posle druge utakmice finale serije plej-ofa Superlige protiv Partizana, u kojoj su crno-beli izjednačili u seriji na 1:1.

– KK Crvena zvezda čestita pobedu KK Partizan u drugoj utakmici finala Superlige Srbije. Kao klub nismo se oglašavali ni nakon prve utakmice finalne serije, iako smo imali mnogo razloga da budemo nezadovoljni suđenjem, koje je moglo direktno da utiče na krajnji ishod utakmice. Umesto toga, od početka finalne serije, a posebno nakon prve utakmice, naslušali smo se demagogije, namerno zamenjenih teza, neistina, dubokoumnih analiza o broju slobodnih bacanja i pritisaka na sudije i napada na ligu – navodi se u saopštenju.

Crvena zvezda osvrnula se i na koreografiju navijača crno-beli, koji su u halu uneli vence i sveće.

– KK Crvena zvezda čestita KK Partizan i predsedniku tog kluba "na odlično organizovanoj utakmici" u sredu, koja je "ogolila" sve, na prvom mestu licemerje tandema Mijailović – Trinkijeri, onih koji su se uživeli u ulogu "žrtava" i nekakvih boraca za pravdu i čistotu srpske košarke. Valjda je jedan od vidova te borbe i morbidan „performans" valjda samo jasan i duhovit onima sa išcašenim i poremećenim umom: venci, cveće i sveće koji su se "volšebno" pojavili na drugoj utakmici finala, pa čak i na klupi KK Crvena zvezda nakon utakmice, što ih zaista simbolično stavlja u ulogu "grobara". Nažalost svih – grobara srpske košarke – stoji u saopštenju kluba sa Malog Kalmegdana.

Treći meč između Crvene zvezde i Partizana igra š u subotu od 19 sati.

– KK Crvena zvezda veruje da je navijačima našeg kluba sve jasno. Nećemo biti statisti i mirno gledati ovo što se dešava. Zato ih pozivamo da u subotu ispune dvoranu "Aleksandar Nikolić" i pomognu timu da dođe do nove pobede: bez uvreda, bacanja raznih predmeta, upaljača, kovanica, paljenja baklji, pljuvanja i raznoraznih "maštovitih” grobarskih instalacija – navedeno je u saopštenju.

Izvor: Tanjug
Foto:twitter/kk partizan

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter