Izvor:
19.06.2019 u 09:36
0

PROSLAVLJENI KOŠARKAŠ PROGOVORIO O SVOJOJ NAJLEPŠOJ ŽIVOTNOJ ULOZI: Teško mi je da promenim pelenu!

Jedan od najpoznatijih parova u Srbiji Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin svaki slobodan trenutak, kako sami kažu, vole da provode sa svojom ćerkicom Petrom.

Popularni Teo je priznao da voli da provodi vreme sa ćerkicom tokom dana, ali ne i u toku noći, kada se Petra po više puta budi. On je izjavio kako je ulogu roditelja preko noći prepustio svojoj supruzi Jelisaveti.

Ide mi tako da se trudim da pomognem. Ne žalim se, prija mi i uživam. Teško mi je da promenim pelenu, tokom dana mogu da se skocentrišem, ali noću da se probudim ne. To Jelisaveta radi – poručio je sportista.

On je otkrio i da je sa Jelisavetom u miraz stigao i njen pas:

– Dobio sam Ljubicu u miraz inače sam se plašio kučića, a sada spavam sa psom.

Na pitanje kako su se upoznali Teodosić je priznao da je sve bilo na njegovu inicijativu.

Preko zajedničkih prijatelja. Pitao sam za nju gde je, šta radi, da li je sama – ispričao je on dok je Jelisaveta dodala da ju je upravo to oduševilo.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter