Izvor:
26.06.2019 u 12:13
0

NIJE HTEO DA ĆUTI: NIKAD SE NIKO NIJE TAKO JADNO OPHODIO PREMA MENI: Luka Dončić zagrmeo na društvenim mrežama!

NBA zvezda Luka Dončić doživeo je pravu neprijatnost, a svoje nezadovoljstvo podelio je sa pratiocima na društvenim mrežama.

Naime, slavni Slovenac se našao u nezgodnoj situaciji na aerodromu. Njemu i njegovoj porodici rečeno je da iz oređenog razloga njihove karte za biznis klasu nisu važeće.

Prebacili su ih u klasu ispod, a što se tiče povraćaja novca, dobio je svega 20 posto od ukupno plaćene cifre za let.

Zbog toga je na društvenim mrežama objavio nešto što je naišlo na hiljade reakcija.

– Nikad se nisu prema meni tako jadno ophodili u jednoj avio kompaniji. Kupio sam biznis klasu za mene i porodicu i nisu želeli da uvaže karte, nemam pojma zašto, samo su nam dali 20% od ukupne cene nazad i poslali nas u ekonomsku klasu. Hvala – zagrmeo je Dončić na društvenim mrežama.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter