Izvor:
17.10.2016 u 01:00
0

NEMAČKI REPREZENTATIVAC POJAČAO PARTIZAN: „Grobari“ ga dočekali sa oduševljenjem, on se izbezumio

Košarkaši Partizana, posle drame i produžetaka, pobedili su na svom parketu ljubljansku Olimpiju sa 86:85 (20:22, 21:20, 17:21, 17:12, 11:10), u 5. kolu ABA lige.

Meču je prisustvovao i fudbaler Mančester Junajteda Bastijan Švajnštajger, u društvu oca njegove supruge Ane Ivanović. Doskorašnjem nemačkom reprezentativcu uručen je dres Partizana sa brojem 31 i njegovim prezimenom na leđima.

Izabranici Aleksandra Džikića su do petog trijumfa iz isto toliko mečeva u regionalnom takmičenju došli u triler završnici, koji je rešio Vanja Marinković trojkom šest sekundi pre kraja produžetka.

Olimpija je imala dva šuta za pobedu, ali je prvo Džeferson promašio za tri, a potom i Oliver iz izgledne pozicije.

Ništa manje neizvesnosti nije bilo u finišu regularnog toka. Majstorović je u poslednjem sekundu postigao koš uz faul, ali je promašio bacanje i odveo meč u dodatnih pet minuta, posle kojih su crno-beli slavili.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Vilijam Hečer sa 20 poena, pratio ga je Novica Veličković sa 13, jedan manje dao je Marinković, dok je kod gostiju Nikola Janković bio najbolji sa 20 poena.

Utakmica je imala neprijatan uvod, nakon što su najvatrijenije pristalice Partizana napale drugu grupu, koja je zviždala prilikom minuta ćutanja ubijenom navijaču crno-belih Aleksandru Stankoviću.

Tanjug
Foto: Facebook/KK Partizan

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter