Izvor:
19.10.2016 u 17:51
0

BEZBEDNOST NAVIJAČA NA PRVOM MESTU: Zbog smrti MARKA IVKOVIĆA Delije ne idu u Istanbul

Košarkaški klub Crvena zvezda apelovao je danas na svoje navijače da ne putuju u Istanbul na meč sa Galatasarajem u Evroligi zbog događaja od pre dve godine kada je u tom gradu ubijen Marko Ivković.

Košarkaški klub Crvena zvezda apelovao je danas na svoje navijače da ne putuju u Istanbul na meč sa Galatasarajem u Evroligi zbog događaja od pre dve godine kada je u tom gradu ubijen Marko Ivković.

"Zbog svega što se događalo u bliskoj prošlosti, napada na naše pristalice u Istanbulu, i na prvom mestu tragičnog ubistva našeg navijača Marka Ivkovića, Crvena zvezda obaveštava svoje simpatizere da i ovoga puta ne organizuje put u Istanbul, kao i da nema u svom posedu nijednu kartu za duel u dvorani "Abdi Ipekči", navodi se na sajtu crveno-belih.

Iz Zvezde su poručili da klub ne može bezbednosno da pokrije meč sa Galatasarajem i bilo kakav dolazak svojih navijača u Istanbul.

"U vreme velikih tenzija, nakon ranijih dešavanja u Istanbulu prilikom dolaska košarkaša Crvene zvezde, ali i konstantnih provokacija pojedinaca nakon ubistva Marka Ivkovića, koji se deklarišu kao navijači tog turskog kluba, apelujemo na sve koji su imali nameru da putuju u Tursku, da to ne čine".

Dalje se navodi da su iz Crvene zvezde "spremni smo na odsustvo svojih navijača i vrlo dragocene podrške sa tribina, znajući da se nikome kome je crveno-bela boja pri srcu, neće dogoditi nešto loše".

Utakmica 2. kola Evrolige između Galatasaraja i Crvene zvezde igra se u petak od 19 sati.

Izvor: Tanjug
Foto: zvanična web-stranica KK Crvena zvezda

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter