Izvor:
20.10.2016 u 21:02
0

KAPITALNO POJAČANJE: Napušta NBA Ligu i dolazi u Zvezdu

Naime, pojačanje Crvene zvezde na poziciji plejmejkera bi, po svemu sudeći, trebalo da bude sjajni bek Nejt Volters, bivši košarkaš Milvoki Baksa i Bešiktaša.

Volters je izabran kao 38. pik na draftu 2013. godine od strane Vašington Vizardsa, koji su ga odmah prosledili Milvoki Baksima, gde je imao sasvim solidnu minutažu zbog povrede prvog pleja Brendona Najta. Kada se Najt vratio u tim, Leri Dru je nastavio da forsira i Voltersa u sistemu sa dva pleja.

Pitanje je kako bi se kretala njegova karijera, pošto je 13 mečeva pre kraja sezone doživeo povredu, nakon čega je sezona bila gotova. Naredne godine u klub je došao Džejson Kid koji ga nije želeo u timu, pa je prosleđen Nju Orleansu. Ipak, u Pelikansima nije uspeo da se izbori za stalni ugovor, nakon čega je usledio odlazak u razvojnu ligu, odakle je prešao u Bešiktaš, za koji je odigrao 21 meč.

Volters je trenutno član Denvera, ali je izvesno da neće ostati u ekipi, što bi crveno-beli trebalo da iskoriste.

Voltersa ne karakteriše preterano kvalitetna odbrana, ali je u NBA stigao pre svega zbog svoje igre u napadu. Poseduje savršen osećaj za pik en rol, u igri “jedan na jedan” je nepredvidiv, izuzetno je kreativan i ima sjajan šut sa distance.

Naravno, pre svega toga bi trebalo da Volters bude proglašen viškom u Denveru, mada su mu navijači crveno-belih već poželeli dobrodošlicu.

Hotsport
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter