Izvor:
15.08.2019 u 13:48
0

VLADIMIR LUČIĆ PROPUŠTA „AKROPOLIS KUP“: Biže spreman za Mundobasket!

Krilni igrač "orlova" i dalje trpi posledice povrede zadobijene u prvoj utakmici protiv Litvanije.

Reprezentacija Srbije otputovala je u Atinu na "Akropolis kup" bez Vladimira Lučića!

Prvotimac Bajerna dobio je udarac u butinu tokom utakmice protiv Litvanije u "Štark areni", zatim je išao sa ekipom u Kaunas, ali je ceo meč presedeo na klupi.

Budući da još oseća bol, odlučeno je da ovog puta ostane u Beogradu i redovno ide na terapije kako bi bio "fit" do iduće nedelje i polaska u Kinu, gde će "orlovi" obaviti završne pripreme za Mundobasket, uključujući nastup na jakom turniru u Šenjangu.

Budući da se prošle subote povredio i Miloš Teodosić, selektor Aleksandar Đorđević će u Atini raspolagati sa 12 igrača.

To su: Jović, Micić, Bogdanović, Gudurić, Milosavljević, Simonović, Bjelica, Birčević, Raduljica, Jokić, Milutinov i Marjanović.

Naša reprezentacija za sada ima skor 3-0 u pripremnom periodu. Finska je pobeđena rezultatom 95:75, a Litvanija 72:68 i 95:91.

RASPORED

Srbija – Turska (petak, 17.00)
Srbija – Italija (subota, 17.00)
Grčka – Srbija (nedelja, 19.30)

Mondo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter