Izvor:
17.08.2019 u 11:22
0

PLEJMEJKER POD ZNAKOM PITANJA ZA SVETSKO PRVENSTVO: Povredio se Kostas Slukas!

Košarkaš Fenerbahčea Kostas Slukas povredio se na meču protiv Italije u Akropolis kupu i neizvesno je da li će biti spreman da nastupi na Svetskom kupu u Kini.

Grčka jeste ubedljivo slavila protiv Italije u prvom meču na Akropolis kupu u Atini (83:63), ali domaćini se nisu radovali.

Na tom duelu Kostas Slukas požalio se na povredu lista nakon što je samo dva minuta proveo na parketu, pa su u medicinskom timu Grčke morali hitno da reaguju.

Razloga za brigu ima, budući da je pregled magnetnom rezonancom koji je odrađen danas, potvrdio da postoji problem.

Slukas će odmah krenuti na terapije, propustiće preostala dva meča na Akopolis kupu, protiv Turske i Srbije, a u utorak će mu ponoviti biti snimljeno povređeno mesto kako bi se ustanovilo da li ima napretka.

Odlučeno je da on neće putovati sa selekcijom Grčke u Kinu u sredu.

Odlučeno je da Slukas ostane u Atini na terapijama i da se prati njegovo stanje, a ako rezultati budu zadovoljavajući, da se naknadno priključi nacionalnom timu, neposredno pred početak Mundobasketa, koji Grci otvaraju duelom protiv Crne Gore 1. septembra.

Mondo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter