Izvor:
23.08.2019 u 17:54
0

HARDEN O IZBORU ZA MVP PRIZNANJE NBA LIGE: „Mediji imaju veliki uticaj!“

Džejms Harden nije uspeo po drugi put u nizu osvoji titulu najkorisnijeg igrača NBA lige, pošto je to laskavo priznanje sa sobom poneo Janis Adetokumbo.

"Brada" je u regularnom delu sezone postizao 31.6 poena u proseku, što je sedmi najbolji učinak u istoriji lige i jedno vreme je "nosio" Hjuston Roketse nakon povreda Krisa Pola i Klinta Kapele.

– Imao sam istorijsku sezonu, ali sve je van moje kontrole. Kada jednom mediji naprave narativ o tebi, tako si okarakterisan čitave godine. Nisam želeo da ulazim u detalje, ali sve što ja mogu da uradim jeste da radim svoj posao na visokom nivou. Ovakvu sezonu kao ja je imalo tek nekoliko igrača, jedino što ću moći da uradim jeste da se sledeće godine vratim sa još jačim žarom – poručio je Džejms Harden.

Harden je na 32 utakmice u nizu imao više od 30 postignutih poena, i jedino je Vilt Čemberlejn postigao duži niz od njega.

b92.net
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter