Izvor:
08.09.2019 u 15:57
0

BJELICA: Možemo da krivimo sudiju do sutra

Veoma loša partija naših košarkaša protiv Španije (81:69) koštala nas je, bar na papiru, slabijeg rivala u četvrtfinalu, tako da ćemo kroz put ka medalji početi da "krčimo" protiv veoma neugodne Argentine, koja je i dalje perfektna na Mundobasketu.

U igri naše reprezentacije je malo toga funkcionisalo, zapravo je Bogdan Bogdanović jedini koji je "vukao", dok se mnogo više očekivalo od Nemanje Bjelice.

Nećemo pogrešiti ako kažemo da je odigrao jedan od lošijih mečeva u dresu "orlova" pošto je utakmicu završio sa 3 poena (0/5) iz igre, dok je problema imao i u odbrani. Ipak, "Beli" je košarkaš koji uvek sme da se pogleda u ogledalo posle takvog meča i da zaigra bolje.

Što se nadamo da će učiniti već za dva dana!

– Nadigrali su nas u svakom segmentu igre, jeste težak poraz, ali idemo dalje… Biće malo teže, ali u četvrtfinalu smo. Treba da se odmorimo i da zaboravimo ovaj poraz. Ne mogu reći da je sramota, ali odigrali smo katastrofalan meč – rekao je Bjelica i dodao:

– Spremili smo se, a oni su nas malo iznenadili. Možemo da krivimo sudiju do sutra, ali ovo je naš poraz – zaključio je Bjelica.

Mondo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter