Izvor:
23.09.2019 u 07:47
0

OSVOJILI ŠPANSKI SUPERKUP:  Košarkaši Real Madrida savladali Barselonu sa 89:79!

Košarkaši Real Madrida savladali su Barselonu rezultatom 89:79 i osvojili španski Superkup.

Madriđani su preko "El Klasika" osvojili prvi trofej u novoj sezoni.

Barselona je na ovaj meč došla bez nekolicine bitnih igrača, kako smo već pisali, a odbrana Svetislava Pešića bila je "bušna".

Kampaco i drugovi su lako probijali do koša i lako dolazili do poena na obruču, a pomenuti Argentinac je igrao fantastično ubacivši 16 poena i pored toga je zabeležio po 5 skokova i asistencija.

Kampaco je dobio i MVP priznanje, a uz njega su dvocifreni bili Džordan Miki i Rudi Fernandes koji su dodali po 10 poena.

Sa druge strane, Brendon Dejvis i Nikola Mirotić su kombinovano ubacili 37 poena i bili najbolji u redovima Barselone, ali je to bilo dovoljno jedino da se ublaži poraz.

Izvor: B92
Foto: pixabay.com/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter