Izvor:
25.09.2019 u 17:07
0

VLADIMIR ŠTIMAC U NOVOM KLUBU: Potpisao tromesečni ugovor za Fenerbahče!

Vladimir Štimac, srpski košarkaš, novi je igrač turskog Fenerbahčea, potvrdio je taj klub.

On je sa istanbulskim timom potpisao tromesečni ugovor.

Štimac je prethodno učestvovao na trening kampu kluba koji sa klupe vodi Željko Obradović i biće dobro pojačanje u reketu za šampiona Evrolige iz 2017. godine.

Iskusni centar je već tri godine u Turskoj, a nosio je dresove Bešiktaša, Anadolu Efesa i Turk Telekoma, koji je nedavno napustio.

Upravo je u poslednjem klubu, statistički pružao najbolje partije, a prosečno je beležio 15,4 poena, 7,1 skok u Evrokupu, odnosno 14,6 poena i 9,3 skoka u domaćem šampionatu.

U karijeri je nosio dresove mnogobrojnih timova, a najzapaženije partije imao je u Crvenoj zvezdi i minhenskom Bajernu.

Sa reprezentacijom Srbije ima srebra sa Svetskog prvenstva 2014, Olimpijskih igara 2016. i Evropskog prvenstva 2017. godine.

Izvor: B92
Foto: Instagram/ fbbasketbol/ Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter