Izvor:
30.09.2019 u 14:55
0

TRINKIJERI UOČI STARTA U EVROKUPU: Imamo jako tešku grupu!

Košarkaši Partizana sjajno su započeli sezonu osvajanjem ABA Superkupa, a sutra gostovanjem Veneciji otvaraju takmičenje u Evrokupu.

Imamo jako tešku grupu, možda najtežu, što znači da će svaka utakmica biti važna. Ipak, bolje je imati tešku grupu kada četiri ekipe idu u drugu rundu, nego kada idu samo dve. Moramo ići korak po korak, utakmicu po utakmicu, ne razmišljati previše, nego igrati črvsto kod kuće i na strani i boriti se. Imamo dosta novih igrača, dosta njih nikada nisu igrali Evrokup. Venecija ima jako dug roster, prvaci su Italije, iskusni, skupa su pet godina i biće zanimljivo – rekao je trener crno-belih Andrea Trinkijeri.

Plejmejker Ognjen Jaramaz, jedan od junaka trijumfa u Zagrebu, spada u grupu igrača koji će debitovati u ovom takmičenju.

Pre svega mislim da imamo jaku grupu i da će konkurencija biti dobra. Uzimajući u obzir da ja prvi put igram u ovom takmičenju, ne mogu da definišem svoja očekivanja dok utakmice ne krenu. U svakom slučaju mislim da imamo kapacitet i potencijal da odigramo veoma dobro. Prvi protivnik je Venecija, šampion Italije i mislim da će biti veoma neizvesno, ali da možemo do pobede – rekao je Jaramaz.

Utakmica između Venecije i Partizana igra se sutra od 20 sati. U preostalim mečevima B grupe sastaju se Lijetuvos RitasLokomotiva Kubanj i Tofaš – Limož.

Izvor: Tanjug
Foto: euroleague.net/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter