Izvor:
02.10.2019 u 18:44
0

HEZONJA O DRAŽENU PETROVIĆU: Želim da uradim sve ono što on nije mogao!

Hrvatski košarkaš Mario Hezonja je predstavljen u Portlandu, a tom prilikom je opširno govorio o Draženu Petroviću.

Krilni igrač je odlučio da u Trejlblejzersima nosi broj 44, koji je pripadao tragično stradalom košarkaškom velikanu.

– Mislim da bi to uradio i svaki drugi Hrvat. Nosiću njegov broj i narukvice kako bih mu odao počast za sve što je uradio. Želim da uradim sve ono što on nije mogao – rekao je Hezonja.

On je istakao da je ranije bio u kontaktu sa upravom Portlanda, ali se ipak odlučio da NBA karijeru započne u Njujorku, odakle je kasnije otišao u Orlando.

Hezonja je govorio i o iskustvima iz Barselone.

– Bio sam izbačen sa drugog treninga. Čuvao sam Huana Karlosa Navara, a trebalo je da preuzmem Šarunasa Jasikevičusa. Blokirao sam Navara i zakasnio na preuzimanje, trener se izvikao na mene i izbacio me. Bio sam klinac, mislio sam da sam najbolji na svetu. Nekada moraš da naučiš gde ti je mesto – rekao je Hezonja.

b92.net
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter