Izvor:
26.10.2019 u 19:28
0

ANDREA TRINKIJERI: Nismo bili dovoljno fokusirani!

Trener Partizana Andrea Trinkijeri rekao je da je njegova ekipa u porazu od Cedevita Olimpije bila loša u svim segmentima, a posebno u 4. četvrtini.

– Čestitam Olimpiji, zaslužili su pobedu, bili su bolji u odbrani, napadu, skoku… u svemu. Imali smo loš start, ali smo nekako uspeli da se vratimo i slika naše utakmice je poslednja četvrtina – 27:12 i nismo ušli u bonus – rekao je Trinkijeri posle meča.

Košarkaši Partizana izgubili su danas od Cedevita Olimpije sa 85:69, u utakmici četvrtog kola ABA lige.

– Bili smo jako loši, bili smo prazni. Znao sam da se u ovako teškom periodu to može desiti, ali nije prihvatljivo da gubiš utakmicu i da nisi u bonusu. Nismo bili dovoljno fokusirani na naš posao večeras – istakao je Trinkijeri.

Crno-beli se vraćaju u Beograd, a potom će otputovati za Limož, gde će se u sredu sastati sa istoimenim protivnikom u okviru petog kola Evrokupa.

b92.net
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter