Izvor:
27.10.2019 u 14:46
0

DRAGAN MILOSAVLJEVIĆ O PREGOVORIMA SA PARTIZANOM: Nije sve bilo kao što se pisalo u medijima!

Dragan Milosavljević rekao je da nije mogao da prekrši dogovor s Unikahom kada ga je zvao Partizan da se vrati u klub.

Crno-beli želeli su ovog leta da angažuju nekadašnjeg igrača, međutim poziv je usledio već kada se on dogovorio sa ekipom iz Malage.

Jeste, došao je taj poziv iz Partizana, međutim, ja sam već dogovorio sve sa Unikahom. Nisam se ja ni čuo sa Trinkijerijem. Ja sam se čuo sa Lončarom i nisam uopšte pričao sa Trinkijerijem – rekao je Milosavljević za domaće medije.

Italijanski stručnjak je ovog leta izjavio da je Milosavljević bio "metar u golu".

– On je bio 'metar u golu'. Prodao sam čak i 'kuću na moru' da bih ga doveo, ali je onda lopta izbačena iz gola. Ima dobrih domaćih igrača, ali trenutno su nedostupni – rekao je Trinkijeri u avgustu.

Milosavljević kaže da ipak nije bilo baš tako.

Trinkijeri ima te simpatične izjave. Nije to baš bilo tako, ali dobro. Rekao sam da već imam dogovor sa ljudima iz kluba i potpisao sam predugovor. Ne ide sada da prekršim dogovor. To je to – zaključio je Gagi.

Milosavljević je nažalost propustio Mundobasket u Kini i propustiće još nekoliko meseci zbog povrede kolena.

b92.net
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter