Izvor:
28.10.2019 u 20:54
0

SPREMNI ZA DUEL SA EFESOM: Crvena Zvezda u Istambulu pred nastavak pobedničkog koloseka!

Košarkaši Crvene zvezde doputovali su u Istanbul, gde ih u utorak od 18.30 očekuje duel protiv Efesa u petom kolu Evrolige. Ove večeri su Gavrilovićevi puleni trenirali u dvorani „Sinan Erdem”, a ono što je sigurno da strateg crveno – belih neće moći da računa na Mohameda Fajea koji je protiv Barselone povredio skočni zglob i već je preskočio duel sa Megom

Zbog izostanka Fajea, očekuje se da će njegovo mesto zauzeti Derik Braun, koji nije bio u sastavu ni protiv Barselone ni protiv Mege. Na istoj poziciji svoje minute bi trebalo da ima i Boriša Simanić.
Nakon četiri vezana poraza – po dva u ABA i Evroligi – crveno – beli su konačno u nedelju uveče pobedili na Jadranu i tako se vratili na pobednički kolosek. U Železniku je pobeđena Mega, ali ta utakmica je predstavljala zagrevanje za paklenu nedelju koja je pred timom sa Malog Kalemegdana.
Prvi izazov čeka ih već u utorak od 18.30 u Turskoj gde će izabranici Andrije Gavrilovića izaći na megdan prošlogodišnjem finalisti ovog takmičenja, Efesu, koji predvodi Vasilije Micić.
Izvor: Alo.rs
Foto: Arhiva
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter