Izvor:
29.10.2019 u 19:37
0

PORAZ U PETOM KOLU EVROLIGE: Košarkaši Crvene Zvezde izgubili od Anadolu Efesa!

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Anadolu Efesa rezultatom 85:70, u petom kolu Evrolige.

Aktuelni šampion Srbije i regiona odigrao je još jednu utakmicu s puno oscilacija i posle pet odigranih utakmica ima skor od pobede i četiri poraza.

Efes se nalazi u mnogo boljoj poziciji, pošto je u vrhu tabele sa svega jednim izgubljenim mečom i pet trijumfa.

Crveno-beli su utakmicu počeli da gube u prvom poluvremenu koje su odigrali veoma loše postigavši svega 26 poena, uz pet asistencija i čak 10 izgubljenih lopti.

Najefikasniji u poraženom sastavu bio je Lorenzo Braun sa 18 poena, tri skoka, četiri asistencije, ali i šest izgubljenih lopti. Niko drugi nije bio dvocifren kod šampiona Srbije.

Domaću ekipu predvodio je sjajni Vasilije Micić koji je za 26 minuta ostvario učinak od 26 poena i pet asistencija. Pratili su ga Larkin sa 13, Simon sa 11 i Danston sa 10 poena.

Crveno-beli slabu su otvorili utakmicu i posle nekoliko minuta domaći igrači imali su dvocifrenu prednost. Napad Zvezde bio je sterilan, odbrana mekana i posle prve deonice Efes je imao +12, 21:9.

Ulaskom Čarlsa Dženkinsa gosti su zaigrali bolje u napadu, ali i u odbrani. Međutim, turski klub održavao je prednost i na petnaestominutnu pauzu otišao je sa +12, 38:26.

Izabranici Andrije Gavrilovića odigrali su mnogo bolje u trećoj deonici i iskoristili nonšalantnost u igri domaćina. Braun je proigrao, napravljena je velika serija i crveno-beli su poveli 51:49.

Međutim, na krilima Larkina i Micića Efes je preokrenuo i do kraja meča nije dopustio Zvezdi da se vrati u utakmicu.

Izvor: B92
Foto: fiba.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter