Izvor:
02.11.2019 u 15:20
0

DONČIĆ: Mnogo mi znače pohvale od Lebrona!

Luka Dončić, zvezda u usponu u NBA, kaže da je počastvovan rečima Lebrona Džejmsa posle utakmice Dalasa i Los Anđeles Lejkersa.

Dončić i Džejms odigrali su neverovatne utakmice ostvarivši obojica po tripl-dabl, a pobeda je na kraju pripala franšizi iz "grada anđela".

Lebron je na kraju meča pohvalio Luku rekavši mu da je "opak košarkaš", a reprezentativac Slovenije je nakon duela rekao da mu to znači.

Pratim Džejmsa od kada sam klinac. Idol mi je od početka. Osećam se zaista posebno što mogu uopšte da igram na ovakav način protiv njega i što je mi je rekao to posle utakmice – izjavio je Dončić posle utakmice.

Dončiću je ovo druga sezona u najjačoj ligi na svetu, nakon što je u prvoj oduševio sve, sada lestvicu diže na još veći nivo prosečno beleživši 26,2 poena, 9,6 skokova i 8,4 asistencija po meču.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter