Izvor:
12.11.2019 u 11:25
0

TRINKIJERI PRED GOSTOVANJE U TURSKOJ: Spas je samo dobra odbrana!

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je da će odbrana biti ključna na gostovanju turskom Tofašu u 7. kolu Evrokupa.

– Tofaš je napadački tim, može lako da postigne 100 poena, to smo osetili u prvom poluvremenu prve utakmice. Preko 50 poena su nam dali u prvih 20 minuta, nismo ih uspeli uhvatiti nigde. Moraće to da bude izuzetna odbrambena utakmica. Koncentracija nam mora biti na odbrani i na detaljima- rekao je Trinkijeri za klupski sajt.

Kao najveću opasnost iz redova gostiju izdvojio je iskusne Mata Lodžeskog, Di-Džeja Vajta i Samija Mehiju.

– Opet teško gostovanje i opet teška utakmica. Ta utakmica se igra glavom. Ako uđemo u mod "koš za koš", oni su bolji. Moramo da budemo pametni, taktični i šta možemo da im pustimo- naveo je on, uz napomenu da se Kori Volden oporavio od povrede.

Kapiten Partizana Novica Veličković očekuje težak meč u Turskoj.

– Tofaš d kuće igra jako dobro. Ne znam da li im se vratio Mehija posle povrede, koji je jedan od lidera te ekipe. Jako su talentovani i iskusni sa druge strane. Neće biti nimalo lako, ali idemo na pobedu tamo pa dokle doguramo- istakao je Veličković.

Utakmica između Tofaša i Partizana igra se sutra u Bursi od 18 sati.

Izvor: Tanjug
Foto: euroleague.net

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter