Izvor:
14.11.2019 u 11:38
0

ŠOKANTNA ODLUKA CRNO-BELIH: Svi mogu u „Arenu“ na istorijski večiti derbi

Košarkaški klub Partizan odlučio da pusti u prodaju 1.000 karata za navijače Crvene zvezde za večiti derbi u "Štark areni" u 7. kolu ABA lige.

Za razliku od prethodnih derbija, Partizan je promenio praksu i za Zvezdine pristalice spremio sektor 400 istočnog dela hale.

Prvi put smo organizatori derbija u Areni, a kao avangarda i najveći brend srpske košarke, godinama najgledajni klub ABA lige, u prilici smo da prelaskom u najveću dvoranu u regionu, omogućimo većem broju naših navijača iz Srbije i okruženja, delom i Crvene zvezde, da prisustvuju utakmici, što pre nije bio izvodljivo iz bezbednosnih razloga – navodi se u saopštenju Partizana.

Crno-beli su apelovali na sve učesnike da ne dozvole bilo kakve incidente u prvom derbiju u Areni u organizaciji Partizana, nakon što je pre deceniju odigrano polufinale ABA lige.

Kao domaćin derbija Partizan neće nikoga uslovljavati neunošenjem obeležja kluba, kao što su naši navijači bili uslovljavani u prethodnom periodu – zaključuje se.

Utakmica je zakazana za nedelju sa početkom u 20 sati.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter