Izvor:
11.11.2016 u 17:27
0

Šokantno: Košarkaši Crvene zvezde zarobljeni na aerodromu u Kazanju!

Košarkaši Crvene zvezde ostali su "zarobljeni" na aerodromu u Kazanju posle utakmice sa UNIKS-om u Evroligi, pošto su otkazani svi letovi zbog lošeg vremena.

Ekspedicija crveno-belih više od osam sati čeka na aerodromu jer je zbog lošeg vremena i ledene kiše propustila let Moskva – Zagreb, saopštio je klub na zvaničnom sajtu.

Košarkaši su na aerodrom u Kazanju stigli još u pola dva ujutro, ali ni posle osam sati čekanja nisu napustili Kazanj kako bi se uputili ka Zagrebu, gde bi u subotu trebalo da igraju sa Cibonom meč 9. kola ABA lige.

U slučaju boljih vremenskim prilika novi let je zakazan za 11 sati po srednjeevropskom vremenu, ali problem predstavlja činjenica da je avion, koji je trebalo da "uhvate" košarkaši Crvene zvezde, krenuo ka Hrvatskoj.

Kako su naveli iz Zvezde, ostaje pitanje kada i da li će krenuti ka prestonici Rusije i da li će moći da stignu na utakmicu sa Cibonom.
Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter